Villkor och info

Tryggt, enkelt snabbt och personligt är det att handla hos oss!
•Vi har öppet dygnet runt, du beställer när det passar dig.
•Du har alltid 14 dagars öppet köp och bytesrätt. Gäller ej underkläder/strumpbyxor som är provade
•Vi erbjuder snabba leveranser, inom 3 helgfria dagar (gäller inom Sverige och produkter som finns i lager.

Mail : info@strumpan.nu

Allmänna villkor

Vi levererar till Sverige och övriga Europa.
Alla försök till bedrägerier polisanmäls och Strumpan förbehåller sig rätten att   häva köpet om detta befaras.

Vi reserverar sig för eventuella tryckfel och vi kan inte garantera att alla bilder exakt återger produkternas verkliga utseende. Hur färgen återges kan bero på inställningar i din dator.

VIKTIGT OM DINA PERSONUPPGIFTER

Från och med 25 maj 2018 ersätter GDPR (General Data Protection Regulation) den svenska personuppgiftslagen. GDPR är ett omfattande regelverk för hur vi som e-handlare får behandla dina personuppgifter. 

I och med att du handlar hos oss så godkänner du vår behandling av dina personuppgifter. Du kan läsa mer om hur vi behandlar dina uppgifter i vår Privacy Policy.

I korthet kan våra policy beskrivas på följande sätt:
Vi samlar bara in nödvändig information för att kunna fullgöra vårt åtagande till dig. 
Vi delar inte ut dina uppgifter till tredje part om det inte krävs för att kunna fullgöra vårt åtagande till dig (exempelvis så får postnord dina uppgifter för att kunna skicka hem varan till dig) och för att möta ställda lagkrav på bokföring. 
Vi sparar bara den information som krävs enligt lag och för att kunna ge så bra service som möjligt. Har du frågor kring dina personuppgifter kan du kontakta oss på info@strumpan.nu


Pris

I priserna ingår moms med 25 procent med undantag för kunder som inte ingår i EU som handlar exklusive moms. Strumpan förbehåller sig rätten att ändra priser i förhållande till justeringar i valuta, moms, avgifter eller liknande. Dessa prisjusteringar regleras omedelbart då Strumpan det anser det vara befogat. Redan lagd beställning berörs ej av eventuella prisjusteringar. Strumpan.nu reserverar sig även för eventuella felaktiga priser.

Betalning
Vi har flera olika betalningsalternativ för att du som kund ska kunna välja det sätt som passar dig bäst. Du har att välja mellan betalning med Swish eller faktura.B

Byte av vara
Du kan lämna tillbaka varan och välja en annan inom 14 dagar från det att du mottagit varan, förutsatt att den är oanvänd och i oskadat skick. Kontakta alltid kundtjänst på info@strumpan.nu om du vill byta en vara så att vi kan reservera den nya varan åt dig. Om du inte gör detta riskerar du att det du vill ha tar slut innan vi hinner registrera bytet. För effektiv hjälp, ange ditt ordernummer i mailet. Du står själv för returfrakten.

Returer 
Önskar ni returnera en vara, går det bra att skicka den till adressen nedan

Adress:
Canera Trading
C/0 Widéen
Ehrensvärdsgatan 4
212 13 Malmö
Sweden

När vi fått returen och godkänt den skickar vi ut den nya varan till dig. Om den skulle vara billigare eller dyrare än den förra varan får du antingen betala mellanskillnaden eller så betalar vi tillbaka till dig.

Restnotering 
Om en vara har tagit slut restnoteras hela ordern till dess full leverans kan ske. Om en vara är definitivt slut, expieras ordern utan den utgångna varan.

Reklamation av vara
Vid hantering av reklamationer tillämpas Konsumentköplagen. För att läsa om vilka regler som gäller inom ramen för denna lag, gå till Konsumentverket. Reklamation innebär att du meddelar oss att du inte godtar varan och att du anger på vilket sätt du anser att varan är felaktig. Om varan är felaktig ska du reklamera så fort som möjligt. Kontakta alltid kundtjänst på info@strumpan.nu om du vill reklamera en vara. Skriv vad som är fel på varan och varför du inte är nöjd. Det är viktig information för att kunna göra förbättringar och ge våra kunder en bättre service. Meddela om du vill ha en ny vara eller pengarna tillbaka. Skicka tillbaka i originalemballaget. Om du får hem en vara som är felaktig eller felexpedierad, betalar vi frakten. När vi fått varan och godkänt reklamationen skickar vi en ny vara alternativt överför pengar så snart som möjligt till ditt bankkontonummer. Vänligen notera att vi ej löser ut varor som återsändes till oss mot postförskott eller efterkrav.

Force Majeure
strumpan skall vara befriat från skadestånd och andra påföljder om fullgörelsen av avtalet hindras eller försvåras av någon omständighet – såsom till exempel krig, myndighetsingripande, oroligheter, inskränkningar i energitillförsel, arbetsmarknadsstörningar, förbud, restriktioner, uteblivna tillstånd, olyckshändelser, ogynnsamma transport- eller väderleksförhållanden eller uteblivna leveranser från underleverantörer – som Strumplandet skäligen inte kunnat förutse vid tiden för avtalets slutande och vars följder Strumplandet inte heller kunnat undvika eller övervinna. I force majeure ingår myndighets beslut som påverkar marknad och produkter negativt, t.ex. restriktioner i indikation, varningstexter, försäljningsförbud etc, onormal nedgång i marknaden samt om bolaget utsetts för kriminell aktivitet som påverkar verksamheten


LeveransvillkorFraktkostnad
Vi tillämpar fri frakt inom Sverige.

Fraktavgift utland, shipping cost abroad 69 kr


Leveranssätt & leveranstid

• Sverige
Normal leveranstid är 1-3 helgfria dagar.

• Övriga Europa
Normal leveranstid är 10-14 helgfria dagar.

Transportskador
Alla paket som lämnar oss är försäkrade. Är paketet och/eller innehållet skadat när du får det, anmäl det genast på platsen. Har du öppnat paketet och upptäcker skada så kontakta kundtjänst på info@strumpan.nu . Alla våra paket är försäkrade och vi står för transportrisken det vill säga risken för att varan skadas eller kommer bort under transporten från vårt lager till utlämningsstället.

Avbeställning
Om du ångrar dig direkt efter du har lagt ordern kan du maila kundtjänst,
, och meddela detta. Om vi redan har hunnit skicka varan går det dock inte att avbeställa, då får du göra en retur när din order kommit fram. Du står för returfrakten. Om du inte hämtar ut varan kommer vi att debitera dig en kostnad på 300 kronor.


Har ni några frågor eller funderingar kontakta oss gärna.
Mail : strumpan.nu